flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду прийняла участь у спільних зборах суддів

11 травня 2019, 15:44

Голова Татарбунарського районного суду Людмила Семенюк прийняла участь у спільних зборах голів загальних місцевих судів м. Одеси та Одеської області, які відбулися 10 травня 2019 року в Одеському апеляційному суді.

Одним з головних питань, які обговорили на зборах судді, було визначення граничної численності суддів  у новостворених окружних судах  м. Одеси та Одеської області з урахуванням  фактичної численності суддів на поточну дату, модельної численності та необхідності забезпечення належного розгляду справ, що будуть надходити до судів у 2019 році. 

Нагадаємо, що 29 грудня 2017 року Президент України підписав Указ «Про реорганізацію місцевих загальних судів», відповідно до якого було утворено  Арцизький окружний суд, шляхом реорганізації (злиття) Арцизького районного суду, Саратського районного суду, Тарутинського районного суду і Татарбунарського районного суду Одеської області.        18 квітня 2019 року рішенням Вищої ради правосуддя № 1201/0/15-19  погоджено на 2019 рік тимчасову кількість суддів в окружних судах та зобов’язано ДСА України опрацювати пропозиції суддів і в місячний термін надати ВРП доопрацьовані пропозиції щодо кількості суддів в окружних судах.