flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд притягнув до кримінальної відповідальності оператора газозаправної станції за порушення на роботі

10 квітня 2019, 17:05

Чоловік, працюючи оператором автомобільної газозаправної станції (далі – АГЗС) в м. Татарбунари, за допомогою спеціального устаткування здійснив заправку газового побутового балону (оператору забороняється заправляти побутові балони для індивідуальних газобалонних установок, дозволяється заправляти тільки балони, змонтовані на автомобілях і призначені для їх двигунів).

Сукупність порушень створило реальну загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків для осіб, які працюють на самій АГЗС або в безпосередній близькості.

Чоловік щиро розкаявся в скоєному та активно сприяв розкриттю злочину.

З обвинувальним актом до суду надійшла угода про визнання винуватості між прокурором та обвинуваченим.

Вироком Татарбунарського районного суду Одеської області затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором та обвинуваченим.

Чоловіка визнано винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 272 Кримінального Кодексу України і призначено йому узгоджене сторонами покарання у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень, без позбавлення права обіймати посади пов’язані з виконанням робіт з підвищеною небезпекою на вибухо- і пожежонебезпечних об’єктах.

Ознайомитись з вироком можна в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/80715427.

 

Фото з мережі Інтернет