flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд залишив під вартою підозрюваних, які вимагали у подружжя кошти, погрожуючи вбивством, а потім чинили опір поліцейським

29 березня 2019, 11:27

27 березня 2019 року до Татарбунарського районного суду Одеської області з Одеського апеляційного суду, після визначення підсудності, надійшов обвинувальний акт стосовно  трьох чоловіків, двоє з яких раніше вже були засуджені.

Злочин, у вчиненні якого підозрюються чоловіки, стався у селі Тарутинського району за таких обставин. Троє чоловіків, під’їхавши на автомобілі до магазину, почали вимагати у подружжя, які орендують магазин, грошові кошти, безпідставно звинувативши їх у неповерненні боргу та погрожуючи вбивством.

Один із злочинців, з метою підтвердження дійсності та реальності своїх погроз, наніс чоловіку удар рукою, а жінці - декілька ударів рукою та ногою.

Після втечі з місця вчинення злочину чоловіків на автомобілі зупинили співробітники поліції, на що злочинці відреагували агресивно та зухвало, почали чинити опір, штовхати та шарпати поліцейських за формений одяг.

Після цього злочинців було затримано та доставлено до відділу поліції.

28.03.2019 року до суду надійшло клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно кожного з підозрюваних строком на 60 днів. Підозрювані та їх захисники у судовому засіданні заперечували проти обрання зазначеного запобіжного заходу.

Ухвалою Татарбунарського районного суду клопотання прокурора задоволено та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваних строком на 60 днів.