flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Татарбунарському районному суді обговорювали етику спілкування з відвідувачами

15 березня 2019, 15:50

Поведінка працівників суду під час спілкування з відвідувачами є важливою складовою якісного функціонування суду та довіри суспільства до судової гілки влади в цілому. Для працівників суду дуже важливо постійно підвищувати свій професійний рівень, закріплювати існуючі знання і здобувати нові,  дотримуватись основних правил поведінки. У приміщенні суду доводиться спілкуватись з різними громадянами, у тому числі з особами, які мають певні особливості, а це потребує більших знань та делікатного підходу.

Тому судовий розпорядник Оксана Мартинова провела тематичне заняття для працівників апарату суду на тему: «Етика спілкування з особами  з інвалідністю та іншими маломобільними групами населення», на якому розповіла про особливості спілкування з особами  з порушенням зору, слуху, опорно-рухового апарату, з інтелектуальними та психічними порушеннями та надала рекомендації  працівникам суду щодо їх поведінки.  

Також присутнім було продемонстровано відео-звернення, де люди з особливостями пояснюють, яке ставлення від оточуючих найбільш сприятливе для них.