flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Татарбунарському районному суді завершено оцінювання державних службовців

30 жовтня 2018, 10:04

Відповідно до статті 44 Закону України «Про державну службу» результати службової діяльності державних службовців щороку підлягають оцінюванню для визначення якості виконання поставлених завдань, а також з метою прийняття рішення щодо преміювання, планування їхньої кар’єри, виявлення потреби у професійному навчанні.

   Керівником апарату суду Татарбунарського районного суду відповідно до Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 року № 640 (зі змінами) було виставлено бали державним службовцям за виконання завдань та з кожним проведено оціночні співбесіди.

   Результати оцінювання службової діяльності десяти державних службовців суду, які успішно пройшли оцінювання та отримали позитивну оцінку, затверджені 25 жовтня 2018 року. Враховуючи обґрунтування виставлених оцінок, для кожного з цих працівників буде складено індивідуальну програму підвищення рівня професійної компетентності. Метою такої програми є планування навчання державного службовця, спрямованого на набуття та вдосконалення його професійних знань, умінь та навичок.