flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Татарбунарський районний суд долучився до виконання партнерської ініціативи під назвою «Ефективний доступ до правосуддя в місцевих громадах».

05 липня 2018, 15:23

4 липня 2018 року Татарбунарський районний суд Одеської області звернувся з листом підтримки до Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України», яким підтвердив свою готовність активно долучитись до виконання партнерської ініціативи Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України» під назвою «Ефективний доступ до правосуддя в місцевих громадах». Метою партнерської ініціативи є створення та розвиток в місті Татарбунари Одеської області пілотного громадського центру сприяння доступу до правосуддя.

       Створений громадський центр буде сприяти покращенню доступу громадян до правосуддя, послуг по наданню правової допомоги й альтернативного вирішення спорів (особливо незахищених та вразливих груп), а також підвищенню обізнаності громадян про судову систему, судову реформу, можливості правової допомоги та про переваги використання альтернативного вирішення спорів.