flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На сайти нашого суду можливо ознайомитисься з тестовою версією нового функціоналу: «Список справ, призначених до розгляду»

21 червня 2013, 15:49

 Державна судова адміністрація України спільно з Державним підприємством «Інформаційні судові системи» 30 травня 2013 року впровадила на офіційному веб-порталі судової влади України у пілотну експлуатацію новий функціонал: «Список справ, призначених до розгляду». 
Згадана технічна новація дозволяє розміщувати інформацію про судові засідання в автоматичному режимі з бази даних автоматизованої системи документообігу на сайті відповідного суду офіційного веб-порталу судової влади України. Списки справ, призначені до розгляду, оприлюднені і постійно оновлюються на сайтах Автозаводського районного суду м. Кременчука, Печерського районного суду міста Києва, Святошинського районного суду м. Києва, Шевченківського районного суду міста Києва та Ялтинського міського суду Автономної республіки Крим.
Наразі, з метою вдосконалення такого функціоналу ДП «Інформаційні судові системи» збирає зауваження та пропозиції від суддів пілотних судів, де запроваджено функціонал «Список справ, призначених до розгляду».
Надалі, за результатами запровадження пілотного проекту, названий функціонал буде запроваджуватись в усіх місцевих та апеляційних судах загальної юрисдикції.