flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Від п'яного поли вріж та тікай».

08 лютого 2016, 16:59

 Тридцятирічний громадянин К., уродженець та мешканець Саратського району, батько 4 малолітніх дітей, без офіційного місця працевлаштування, не проживаючи зі своїми дітьми, так як розлучений з дружиною, став співмешкати з 18-річною дівчиною…  «Зразковий сім'янин» К. зловживав спиртним, періодично бив свою молоду дружину, тому їй приходилося ховатися  від чоловіка у своїх  батьків. Шукаючи дружину, він часто приходив до її батьків додому в стані алкогольного сп’яніння, при цьому іноді приходив з ножем, оскільки працював забійником худоби, погрожував матері словесно фізичною розправою, бо стосунки з тещеюбули неприязні, а з тестем  – більш-менш прихильні. Зазвичай, дівчина зі своїм благовірним мирилися та деякий час знову сумісно проживали. Черговий раз, коли сталася сварка між молодятами, дівчина пішла ховатися до батькових сусідів, оскільки знала, що її хазяїн буде шукати…  Зранку наступного дня мати знайшла батька в ліжку вбитого. Смерть настала в результаті нанесених колото-різаних поранень.         На досудовому слідстві підозрюваний К. детально розповідав про обставини  вчинення злочину, а саме - як у вечірній час проник до будинку батьків своєї співмешканки, як зайшов до кімнати, де спав батько та розбудив його. Як між ними почалася сварка і підозрюваний умисно наніс господарю будинку удари ножем. В результаті яких останній помер на місці.

         В судовому засіданні обвинувачений К. вину в інкримінованому йому злочині не визнав та з посиланням на ст.63 Конституції України від давання показань відмовився.
 Вина обвинуваченого К., не зважаючи на її невизнання, повністю підтверджується сукупністю досліджених судом доказів, які узгоджуються між собою. Вироком Татарбунарського районного суду громадянина К. визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) та призначено йому покарання у вигляді 9 (дев’яти) років позбавлення волі.
Довідково повідомляємо, що на даний час вирок суду не набрав чинності, сторони мають право його оскаржити протягом 30 днів з моменту його проголошення.
 
 
Прес-служба Татарбунарського районного суду.