flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Творчим центром ТЦК проводилося опитування відвідувачів Татарбунарського районного суду Одеської області щодо рівня їх задоволеності якістю функціонування суду

18 січня 2016, 14:47

 Протягом траваня-червня 2015 року Творчим центром ТЦК (http://ccc-tck.org.ua/) та за сприянням Проекту USAID«Справедливе правосуддя» (http://www.fair.org.ua/index.php/index/text/about) проводилося   опитування відвідувачів Татарбунарського районного суду Одеської області щодо рівня їх задоволеності якістю  функціонування суду.

За результатами опитування  переважна більшість респондентів (74,3%) в цілому оцінили якість роботи Татарбунарського районного суду на «добре» або «відмінно» та 4,3 % опитаних відвідувачів суду – на «погано» або «дуже погано». За 5-бальною шкалою середня оцінка якості роботи суду становить 4,0 балів.
  
Виміри якості
Татарбунарський районний суд Одеської області
Найвищі оцінки по Одеській області
Доступність суду
3,8
4,6
Зручність та комфортність
3,5
4,7
Повнота та ясність інформації
3,7
4,6
Сприйняття роботи працівників апа­рату суду
4,2
4,9
Дотримання термінів судового роз­гляду
3,9
4,7
Сприйняття роботи суддів
4,0
4,8
 
 
Таким чином, в Татарбунарському районному суді Одеської області найкраще забезпечуються показники сприйняття роботи суддів та працівників апарату суду, а також показник дотримання термінів судового розгляду. Проте незначна частина відвідувачів зробила акцент на проблемах в спілкуванні з працівниками апарату суду. Також частина відвідувачів скаржиться на недотримання графіку судових засідань.
Представлені рекомендації Творчого центру ТЦК будуть використані Татарбунарським районним судом для удосконалення  функціонування суду та здійснення судових процедур.
 
 
Прес-служба Татарбунарського районного суду.