flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

21 вересня 2012, 12:32
      У зв’язку з початком навчального року та з метою  популяризації, підвищення прозорості в діяльності місцевих  судів серед населення та ознайомлення з їх роботою, правового виховання молоді, 20 вересня 2012 року Татарбунарським районним судом Одеської області було проведено «День відкритих дверей суду».
 
    На вказаний захід були запрошені школярі 7-го класу Татарбунарського НВК «Школа-гімназія» . 
     Перед учнями виступила керівник апарату суду Колесник Н.В., яка розповіла про засади здійснення правосуддя, застосування нормативно - правових актів і яких саме, про правову поведінку, необхідність дотримання законності, ознайомила школярів з роботою суду: порядком розгляду різних категорій справ, роботою канцелярії, архіву суду, роботою помічників суддів та їх функціональними обов’язками.
    
 
    
 
З функціонуванням комп’ютерної програми «Документообіг загальних  судів» учнів ознайомила консультант суду Загорняк Т.М., яка наглядно продемонструвала роботу в КП «Д-3»,переваги  програми над веденням діловодства в паперовому вигляді.
 
 
      Секретарі судових засідань Унгурян Т.В., Коваленко І.М. розповіли про фіксуванням судового процесу технічними засобами під час розгляду судових справ.
 
      Судовий розпорядник суду Комерзан Л.І. ознайомила з роботою служби судових розпорядників.
 
 
       В ході проведення заходу учні ознайомилися з робочими кабінетами  працівників суду, залом  судових засідань.