flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ГІРКЕ ДИТИНСТВО

27 липня 2023, 16:46
До суду надійшли матеріали про адміністративне правопорушення стосовно мешканки Татарбунарської територіальної громади для притягнення до адміністративної відповідальності за ст. 184 ч.1 КУпАП України (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).
У червні 2023 року мати двох хлопчиків 8-ми та 5-ти років в ранковий час пішла до сусідки за вином. Вдома жінка вживала алкоголь потім лягла спати. А діти вирішили піти до тата… Так, голодних і брудних дітей близько 16 годин перестрів тракторист, що працював на полі, на ґрунтовій дорозі між Татарбунарами і Арцизом та повідомив службу 102.
Службою у справах дітей Татарбунарської міської ради виявлено незадовільні умови проживання даної сім’ї, проведено бесіду з матір’ю та попереджено про наслідки безвідповідального батьківства.
Постановою Татарбунарського районного суду визнано винуватою громадянку Б. у вчинені адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 184 ч.1 КУпАП України та накладено адміністративне стягнення у виді попередження.