flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В КСУ 11 грудня працюватиме громадська приймальня

02 грудня 2014, 15:30

 11 грудня 2014 року в рамках Всеукраїнського тижня права в громадській приймальні Конституційного Суду України відбудеться особистий прийом громадян керівниками та працівниками Секретаріату Суду з питань, пов`язаних з діяльністю КСУ та конституційним судочинством.

 

Під час прийому відвідувачі зможуть отримати консультації стосовно повноважень Конституційного Суду України; питань, з якими до Конституційного Суду України можуть звертатися суб'єкти права на конституційне звернення; вимог до підготовки конституційних звернень, пояснили “ЗіБ” в КСУ.

Фахівці Конституційного Суду України також проведуть правовий аналіз представлених відвідувачами конституційних звернень, роз'яснять виявлені недоліки та помилки і дадуть рекомендації щодо їх виправлення.

Громадська приймальня працюватиме 11 грудня з 9 год. 30 хв. до 17 год. 30 хв. у кімнаті № 101 корпусу "Б" адміністративного приміщення Конституційного Суду України.

Детальніше про порядок особистого прийому громадян можна дізнатися на офіційному веб-сайті Конституційного Суду України в розділі «Інформація для громадян».