flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про організаційні заходи із забезпечення розгляду Татарбунарським районним судом Одеської області справ, пов’язаних із виборчим процесом з позачергових виборів депутатів до Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року.

23 жовтня 2014, 12:36
 
 
     
    ТАТАРБУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД 
    ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ
_________________________________________________________________________________________________-
                                                                                                                                             
Н А К А З
 
08 жовтня 2014 року                      м. Татарбунари                          № 56-СК
   
 Про організаційні заходи із забезпечення
 розгляду Татарбунарським районним судом
 Одеської області справ, пов’язаних із виборчим
 процесом з позачергових виборів депутатів до
 Верховної Ради України 26 жовтня 2014 року.
 
          З метою забезпечення судового захисту прав суб’єктів виборчого процесу з позачергових виборів депутатів до Верховної Ради України 26.10.2014 року, на виконання рішення Ради суддів адміністративних судів України № 48 від 09.09.2014 року,-
 
                                                         Н А К А З У Ю:
        
         1. Чебан Аллу Профирівну – голову суду, Колесник Надію Вікторівну – керівника апарату суду  призначити відповідальними за організацію роботи суду під час розгляду справ, пов’язаних з виборчим процесом з позачергових виборів депутатів до Верховної Ради України.
         2.Затвердити графік чергувань суддів та працівників апарату Татарбунарського районного суду Одеської області у період виборчого процесу.
          3. Призначити помічника судді Грузіна Дениса Арсеновича відповідальним за негайну передачу апеляційних скарг разом зі справами до апеляційного адміністративного суду Одеської області.
           4. Судді Шевиріну Андрію Олексійовичу забезпечити організацію вивчення виборчого законодавства суддями та ознайомлення суддів з Календарним планом основних організаційних заходів з підготовки проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.
           5. Заступнику керівника апарату Дикій О.М., на яку покладено обов’язки прес-секретаря суду, забезпечити можливість участі преси у судових засіданнях.
6. Керівнику апарату суду Колесник Н.В. забезпечити:
6.1 проведення навчань з працівниками апарату суду з питань забезпечення розгляду справ, пов’язаних з виборчим процесом;
6.2 розміщення на офіційному веб-сайті та інформаційному стенді в приміщенні суду графіку чергувань суддів та працівників апарату Татарбунарського районного суду Одеської області у період виборчого процесу;
6.3 розміщення на офіційному веб-сайті суду інформації про порядок і підстави звернення громадян до судів під час реалізації ними виборчих прав;
6.4 розміщення тексту цього наказу на офіційному веб-сайті суду.
         7. Керівнику апарату суду Колесник Н.В. довести цей наказ та графік чергувань до відома суддів та працівників апарату  суду під особистий підпис. 
         8.Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
 
 
Голова   суду                                                                            А.П.Чебан