flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Архівні справи минулих років».

20 серпня 2021, 12:33

Вирок народного суду Татарбунарського району Одеської  області.

 

Обвинувачений 1920 року народження, народився в Одеській області, проживав в м. Ізмаїл, німець по національності, громадянин СССР, освіта 5 класів, одружений, безпартійний, працював в автоколоні слюсарем, не судимий.

Підсудний проїжджав вдень по шосе, що проходить через село Струмок  Татарбунарського району. На дорозі з лівої сторони знаходився трактор з причепом, на який проводилася погрузка. Всю увагу підсудний звернув на трактор і людей, що знаходилися поруч. В той час  за трактором посередині дороги йшла потерпіла. Через те, що підсудний звернув свою увагу на трактор, тому потерпілу помітив із запізненням, тобто на відстані 40-50 метрів. Підсудний почав сигналити, надіючись, що жінка, яка йшла попереду, зійде з дороги. Проте, остання виявилася глухою.  Бачачи, що після сигналу пішохід не йде з дороги, приблизна за 25-30 метрів, підсудний почав гальмувати і з’їжджати вправо. Машину почало заносити, так як в той день був невеликий мороз, а потім відлига. Під час заносу лівим бічним бортом збило потерпілу. Яка від отриманих травм померла на місці.

Підсудний раніше не судимий, не був в стані алкогольного сп’яніння, характеризується позитивно, суд обрав покарання не пов’язане з позбавленням волі - піддав позбавленню волі терміном на 2 роки  - умовно з випробувальним терміном 1 рік