flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Мін’юсті гратимуть у шахи заради підтримки ЗСУ

07 вересня 2022, 16:07

З нагоди Свята Покрови Божої Матері, Дня українського козацтва та Дня захисника України у Міністерстві юстиції відбудеться Благодійний турнір зі швидких шахів на підтримку ЗСУ серед юристів.

Війна — це теж своєрідна гра в шахи. Так само, як на війні, ця гра вимагає особливої кмітливості, обережності і водночас ризику. Гравці, які вміло пересувають фігури та роблять найбільш продумані кроки, стають переможцями. Впевнені, на великій геополітичній шахівниці переможе Україна, а хто переможе у турнірі, можна буде дізнатися вже 15 жовтня за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 73 (2 поверх, Мармурова зала).      

До участі у турнірі запрошуються юристи: адвокати, приватні практики, судді, нотаріуси, виконавці, арбітражні керуючі, співробітники юридичних компаній, держаних органів, установ тощо. Рейтинг учасників не повинен перевищувати 1900.

Змагання будуть проводитись за швейцарською системою у 5 турів, де учасникам буде надаватись 15 хвилин на партію з додаванням 10 секунд за кожний зроблений хід, починаючи з першого. У випадку, рівності додаткових показників 1 місця учасники грають контрольні матчі – 10 хвилин партія з додаванням 5 секунд і розподіляють між собою 1, 2, 3 місце – залежно від кількості учасників. Аналогічно буде вирішуватись питання другого та третього місця, якщо переможець буде один, а претендентів на друге чи/і третє місце буде декілька.

 

Джерело