flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Такий вигляд має байдужість…

09 вересня 2021, 17:03

До Татарбунарського районного суду надійшли матеріали стосовно жінки про притягнення її до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.184 КУпАП ( ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання і виховання малолітніх та неповнолітніх дітей).

Мати залишила свою 12-річну доньку під нагляд свого співмешканця, який систематично зловживає спиртними напоями і поїхала працювати (сезонна робота на курорті, на базі відпочинку). Через тиждень про цю ситуацію дізнався старший брат дівчинки, так як сестричка зателефонувала брату і поскаржилася, що матері немає і додзвонитися їй вона не може – нема зв’язку, що хоче їсти, але нема харчів. Хлопця обурила така ситуація, він почав шукати матір та написав заяву до поліції.  

Брат забрав свою неповнолітню сестру до себе додому під свою опіку. Коли з’явився телефонний зв'язок з матір’ю,  вона повідомила про те, де вона і чим займається. Через деякий час жінка повернулася додому. Загалом її не було вдома близько місяця і весь цей час вона не цікавилася своєю дочкою…

P.S. Єдине питання: з якого матеріалу створене серце тієї жінки?