flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«БРАТНЯ ЛЮБОВ»

08 липня 2021, 11:08

В селі Татарбунарської ОТГ…

В одному дворі розташовані два будинки, в яких проживають два рідні брати. Неприязні відносини між братами склалися більше 20 років назад, тому сварка, цього разу через вбиту кішку, перейшла в бійку. Старший брат накинувся з кулаками на молодшого, інваліда 2 групи, та почав наносити удари в голову та обличчя. До чоловіків підбігла дружина потерпілого та почала кричати. Жінці вдалося зупинити побиття та відстояти свого чоловіка.

У результаті умисних дій одного брата, інший отримав тілесні ушкодження у вигляді саден, синців, крововиливів в області голови, обличчя, плеча та руки. Дані ушкодження не були небезпечними для життя, мали незначні, скороминучі наслідки та відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень.

Обвинувачений в судовому засіданні щиро розкаявся.  

Вироком Татарбунарського районного суду чоловіка  визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 125  (Умисне легке тілесне ушкодження)  КК України та призначено йому покарання у вигляді штрафу в сумі 510 грн. в дохід держави.          

P.S.  

 Чому люди, які колись були однією родиною, які разом росли й не просто росли, а  їх носила під серцем одна мати, їли з однієї ложки, спали на одній подушці і ще багато чого, починають яро ненавидіти, пригадувати, хто що і як робив.

А чи замислювалися вони, щоб сказали їх батьки, коли б були присутні на цьому цирку? Як би діти дивилися в очі батькам?

Ніхто не знає, що нас очікує завтра чи через місяць, рік. Іноді в житті трапляються події, після яких люди звертаються до Бога з питаннями "За що? Чому?". Відповідь далеко шукати не потрібно. Шукайте її в своїх вчинках.